Er zijn van die ultieme fastfoodsnacks waar je mensen voor wakker kunt maken. Een broodje kroket. Een pita falafel. Een frietje stoof. Een broodje kebab. Die laatste is populair bij een steeds groter publiek. Het broodje kebab was er tot nu toe nog niet in kant-en-klare snackvorm, maar daar komt nu verandering in.

Royal Smilde lanceert begin 2022 het broodje kebab als nieuwe bake-offsnack. Met het product richt Royal Smilde zich vooral op de consument onderweg – tankstations, on the move – en op de cateringmarkt.

"De smaakvolle snack-variant van het populaire fastfood."

Een kiplekker 2022

In een recent trendoverzicht dat Thuisbezorgd.nl uitbracht, wordt ‘kip met een twist’ als een van de belangrijkste groeiers voor 2022 bestempeld. Het broodje kebab is voor foodserivce-operators een makkelijke manier om tegemoet te komen aan de wens van wereldse smaken en meer variatie. Het product is diepgevroren 12 maanden houdbaar en kan in 30 minuten worden afgebakken in de oven.

De perfecte snack voor iedereen

In Nederland heeft 24,2% van de bevolking een migratieachtergrond. Bijna een miljoen Nederlanders is moslim. Voor deze groep zijn er to-go maar weinig kwaliteitssnacks met vlees beschikbaar. Het kebabbroodje is ook voor deze doelgroep zeer interessant. De snack is gemaakt met Beter Leven vlees en gevuld met een grove kebabvulling met stukken gekruide kip. Het broodje kebab heeft alles in zich om een echte publieksfavoriet te worden. Meer weten?

Ontdek meer over deze snack »