Onze vrimibo video: Wat als Facebook een dag niet werkte?

Social media zijn tegenwoordig niet meer uit onze samenleving weg te denken. Via Facebook, Twitter en LinkedIn kun je prima op de hoogte blijven van wat je vrienden allemaal uitspoken. Op werk, maar ook in hun vrije tijd. Je kunt zien wat ze leuk vinden, wat ze denken, wat ze doen, wat ze vinden, waar ze graag foto's van maken, welke muziek ze graag luisteren, hoeveel uur ze per dag besteden aan televisie kijken of spelletjes spelen op het internet.. 
Je kunt het zo gek niet bedenken of mensen zetten het op social media. 

Maar zijn we allemaal niet een beetje doorgeslagen in onze behoefte om dingen te willen delen? 

Deze vrimibo video parodieert Facebook door voor te stellen hoe het zou zijn als Facebook een dag niet zou werken. Zouden we dan op straat gaan staan schreeuwen wat we vanavond eten? Of dat we zojuist badparels hebben aangeschaft en daar eens heerlijk van gaan genieten? 

Hoe denk jij over social media? Vind jij onze 'deeldrang' te ver gaan? Of zijn social media nog steeds de beste opportunity voor de horeca?