Ingewikkelde gerechten kunnen nu ook thuis - zonder veel moeite - worden bereid met een digitale snijplank.

Een digitale snijplank die stap voor stap laat zien hoe je van een aantal ingrediënten een compleet ingewikkeld gerecht kan maken, zonder al te veel moeite. Zo geeft The Make: Family Cooking system aan hoe je de groenten het beste kunt snijden. De instructies zijn direct uit te voeren op de plank met het bijgeleverde mes.

Kinetic motion
Het design van de snijplank komt van Joshua Harrish die het multifunctionele handvat bedacht. Het handvat van de plank is verwisselbaar en is tevens de batterij van het display, dat de verschillende bereidingsstappen weergeeft. Het handvat wordt ook gebruikt als handvat van de maatbeker en als batterij van de mixer. Het bijzondere aan dit product is dat de batterij wordt opgeladen door de kinetic motion technologie. Dat betekent dat het zichzelf oplaadt door beweging.