Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Nordic Rising Star
Dit restaurant ligt waarschijnlijk niet echt op de route, maar is zo bijzonder! Magnus Nilsson is chef van Fäviken Magasinet: een van de meest afgelegen restaurants ter wereld. Gelegen midden in de wildernis van Noord-Zweden, gebruikt Magnus en zijn team alleen maar producten uit de directe omgeving.

Misfit restaurant
‘Alles tot op de kruimel opeten’, luidt de vertaling van Rub & Stub in Kopenhagen, Denemarken. Het eerste Deense restaurant dat kookt met afgekeurd voedsel: culinaire buitenbeentjes of gewoonweg ingrediënten die niet thuishoren in het huidige seizoen.

Magazine 81: Een ode
Sergio Herman heeft onlangs de deuren van zijn alles verslindende liefde Oud Sluis gesloten en gaat nu verder met een nieuwe avontuur. In ons laatste magazine werpen we een blik op 2014 en vragen we onszelf af wat de culinaire bestemming gaat zijn van dit jaar. Ons magazine al gelezen?

Goede Vissers
Hans en Simon Kay: twee Goede Vissers die in ontvangst nemen wat de zee hen geeft en zich inzetten om de aalvisserij op het Wad te redden. De broers hebben van jongs af aan geleerd de natuur te respecteren en willen de aalvangst niet forceren. Wil je weten hoe deze Goede Vissers vissen vissen?