Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Talent Day 2014
10 bedrijfstalenten inspireerden de #fitalents tijdens de Talent Day 2014. Frank Lindner dook met alle 10 in bed. De Talent Day werd geopend met succesverhalen. Tien inspirerende bedrijfstalenten vertelden openhartig over hun werk, ambities en guilty pleasures. Wat eten of drinken zij stiekem het liefst na een dag hard werken? Lees er meer over in het artikel.

2. Terugblik Health & Care Day 2014
Voor de tweede keer organiseerde Food Inspiration in samenwerking met Skipr en Zorgnetwerk de Health & Care Day. Hét inspiratie-event voor beslissers in de zorg. Dit jaar stond ondernemerschap centraal. Want hoe ondernemend is de grootste economische sector eigenlijk? Lees de terugblik van de Health & Care Day 2014 hier.

3. Blog: blijf bij ons!
Horeca en food staan vol in de spotlights in Nederland. Maar wie gaan al die gasten en toeristen helpen? Ons talent! Jaar in jaar uit bezoeken meer en meer buitenlandse toeristen ons land. Deze trend zet de komende jaren verder door. Toonaangevende influencers uit de internationale travelbranche strooien onophoudelijk complimenten over onze steden als reisbestemming. Nederlanders besteden graag tijd en geld aan uitjes. Daarbij is uit eten, of ergens wat drinken in het rijke en gevarieerde aanbod voor iedereen gemeengoed.' Frank Lindner blogt over jong talent.

4. Healing food
Wist je dat spinazie een hoge bloeddruk voorkomt? Van HanTing Cuisine kunnen we nog veel leren over gezonde voeding! Chef Han combineert 5.000 jaar kennis van de Chinese voedingsleer met nieuwe bereidingstechnieken en Westerse smaken. Lees er hier meer over of bekijk het artikel in het magazine.