Vrouwen maken een opmars in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Margot Vlek beklom in rap tempo de carriereladder.

Op jonge leeftijd kiezen vrouwen vaak al voor een carrière in de foodservice. We richten de spotlight op een paar jonge feminieme talenten waar we nog veel van verwachten te zien in de toekomst. 

Margot Vlek

Margot Vlek studeerde in 2011 af aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Als hotello begon ze haar carrière bij Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam. Hier heeft ze een half jaar stage gelopen in het Yield & Revenu Management, om vervolgens de stap te zetten naar Hotel The Exchange.

Promotie

Na slechts tien maanden als assistent manager en hoofd huishouding, klom ze daar al in de carrièreladder. Momenteel is ze General Manager van zowel het hotel als bijhorende Café Stock. Aan haar snelle groei van stagiaire naar General Manager, belooft zij een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Meer weten over vrouwelijke talenten?