Anders denken: Charlie's Burgers uit Toronto bepaalt vooraf of je welkom bent of niet. #popuprestaurant

Vul je e-mailadres in op de mysterieuze website en wacht af. Hier begint de ervaring met Charlie’s Burgers, een concept dat je alleen kan beoordelen door het zelf meegemaakt te hebben...

Zodra je een e-mailadres hebt achtergelaten op de website krijg je, als Charlie’s Burgers je geschikt vindt, een vragenlijst toegestuurd die je moet invullen. Daarna krijg je te horen waar het eerstvolgende evenement plaatsvindt. De helft van de gastenlijst wordt bepaald op basis van “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” en de andere helft wordt willekeurig gekozen, waarbij de antwoorden van de vragenlijst meegenomen worden in de keuze. De eigenaar, Mr. Stalteri, zegt dat Charlie’s Burgers geen elitaire of exclusieve club is: “De vragenlijst helpt ons om de voorkeuren van de gasten te bepalen, om ze zo uit te nodigen voor het juiste diner.”

Nog niet helemaal duidelijk wat je kunt verwachten? Dat is precies de reden dat je er een keer bij moet zijn geweest.

foodtrends horecatrends trendreport food trends trendreportfood