Kollumer zoete erwt van ondergang gered, witte aalbes herontdekt. What’s next?

Op ontdekkingstocht door het Groninger Hoogeland en een excursie door de Friese Wouden met Landschap van Smaken. Op 17 en 18 juni aanstaande zullen zij, met een grote groep foodies, opzoek gaan naar de herkomst van ons eten.
 
De excursie is bedoeld voor boeren, telers en horeca die graag kennis en ervaringen uitwisselen rond het telen, verwerken en vermarkten van oude –  en soms vergeten – rassen en gewassen. Rondleiding door landerijen, regionale producenten en leveranciers en het proeven van streekproducten vormen samen het programma. Niet alleen heel leerzaam, maar vooral ook een heel leuk en lekker tochtje door het Groningen en Friesland.
 
Inschrijven is mogelijk tot 10 juni via de website van Landschap van Smaken waar je kan kiezen tussen één of beide dagen.