Dineren in bed @supperclub_ams? We blikken terug op multisensorisch dineren!

Eerder dit jaar schreven we over multisensorisch dineren, waarbij we onder andere The Fat Duck van Heston Blumenthal als toonbeeld gebruikte. 'Net als een kind in een snoepwinkel’, zo omschrijft Heston de ervaring die hij zijn gasten al op moment van reservering via de mail aanreikt. Vandaag zetten we het multisensorisch dineren weer even in de kijker!

Supperclub
Multisensorisch dineren dichter bij huis? Supperclub is een restaurant, cocktailbar, een gallerij en podium voor experimentele uitprobeersels. Er wordt je geadviseerd culinaire verwachtingen los te laten en je te openen voor het onverwachte en een onconventionele, wereldse keuken.

‘At supperclub, everything revolves around stimulating your senses and releasing creativity.’ Hier dineer je terwijl je omgeven wordt door beauties & freaks tijdens het sexy supperclub circus of eet je bijvoorbeeld niet aan tafel, maar geniet je van je eten op gigantische witte bedden. Kruimels in je bed? Niemand die erover klaagt!

Meer weten over multisensorisch dineren en benieuwd hoe Heston Blumenthal hier invulling aan geeft? Lees erover in onze Food Inspiration 4D editie!

Cadeautje!
Lees je net als vele andere tabletgebruikers ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes Store.