3D food printing is booming, daarom organiseert @TNO_nieuws samen met @KvK_NL gratis workshops food printing.

Tijdens de laatste twee edities van de Food Inspiration Days konden de bezoekers live meemaken hoe 3D food printing werkt. De eerste 3D creatie kon Sergio Herman nog niet overtuigen, maar tijdens de afgelopen editie printten Kjeld van Bommel (TNO) en de studenten van de Cas Spijkers Academie het portret van Cas Spijkers.

Workshop
De interesse in 3D food printing groeit, daarom organiseren TNO en de Kamer van Koophandel op 18 maart een workshop ‘3D food printen’. Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in de huidige state-of-the-art, hoor je de eerste ervaringen met 3D food printing en krijg je een kijkje in de toekomst. Innovatieve ondernemers kunnen hun ideeën over 3D Food Printing voorleggen aan TNO.

FYI:
Wanneer? 18 maart van 14.00 tot 17.30 uur
Waar? TNO in Zeist, Utrechtseweg 48
Kosten? Kosteloos
Inschrijven? Stuur een email naar Daniel van der Linden met je gegevens

Food Inspiration is aanwezig tijdens deze workshop. Zien we je daar?