Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Supermarkt op elke hoek
De Londense Designer Kayleigh Thompson ontwikkelde een mobiele app, website en verschillende tools voor het uitwisselen van eten met mensen uit de buurt. Spelen we straks allemaal zelf supermarktje? Lees het artikel!

Kookles in 15 seconden
Wat Jamie kan in minuten, kan Bart van Olphen in seconden! Deze Nederlandse kok en schrijver van boeken als ‘Het Nederlands viskookboek’ en ‘Werken met vis’ startte ’s wereld kortste kookprogramma ‘Fish Tales’. Geen standaard show, want Bart’s filmpjes worden gedeeld via Instagram en duren niet langer dan 15 seconden. Benieuwd? We laten een aantal van zijn mini-kookprogramma’s zien!

Workshop 3D food printing
De interesse in 3D food printing groeit, daarom organiseren TNO en de Kamer van Koophandel op 18 maart een workshop ‘3D food printen’. Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in de huidige state-of-the-art, hoor je de eerste ervaringen met 3D food printing en krijg je een kijkje in de toekomst. Food Inspiration is aanwezig tijdens deze workshop. Zien we je daar?

Culinaire fietsen
We zijn inmiddels gewend aan het beeld van food trucks die ons voorzien van de meest uiteenlopende lekkernijen. Maar fietsende restaurants? Dit artikel zoomt in op een aantal van deze culinaire driewielers. Food trucks eat you heart out!