Het leiden van een jonge en hippe ploeg is soms moeilijk, vertelt Rose Green van de Superette in Gent. Check hier de video.

De Superette is een project dat is gestart door Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desmarault. Voor Rose is het restaurant vooral een plek van samenkomen en comfort waar je kunt genieten van écht eten. In het restaurant zorgt ze ervoor dat alles vlot verloopt tussen de keuken en de bakkerij en dat de creativiteit de goede richting uit gaat.

Tradities in fermenteren

Rose zelf is erg geïnteresseerd in fermenteren en zou hier graag meer over leren door naar andere landen te reizen en te zien hoe andere culturen het fermentatieproces in hun tradities hebben opgenomen. 

Hoe ervaart Rose het om leiding te geven aan een jong team?

Meer weten over dit onderwerp?

Foto: www.fulgurances.com