Vanaf oktober 2014 mocht @joszismeets zichzelf directeur van de Youth Food Movement Nederland noemen. Wat heeft zij hiervoor gedaan?

Smeets was na haar studies in 2011 al producent bij Filmhuis Studie/K in Amsterdam, waar ze mede verantwoordelijk was voor de productie van het eerste Food Film Festival. Daarna doorliep zij de Youth Food Movement Academie zelf en het jaar daarna organiseerde ze de YFM Academie zelf.

Toekomstbeeld

Na ruim twee jaar betrokken te zijn geweest bij de YFM was dit een logische stap voor haar. In de toekomst wilt Smeets meer aandacht besteden aan het thema ‘Jongeren en gezondheid’. Met haar jonge leeftijd en gedrevenheid streeft ze naar een sterkere beweging en netwerk, iets waarvoor ze bereid is hard te werken.

Meer weten over vrouwelijke talenten?

Foto: www.youthfoodmovement.nl